Digiturk Paketlerinde %50 indirim

4 Şubat 2013 Pazartesi

DIGITURK’te Eutelsat paketleri, engelli vatandaşlarımız, gazilerimiz ve şehit eşlerimiz için %50 indirimle! 24 ay taahhüt verilmesi durumunda uydu alıcı hediye. İlk ay LİG TV dahil tüm kanallar açık!

Giriş paketi ve üzerine 3 keyif paketi 24 ay taahhüt ile 12 TL'den başlayan fiyatlarla! Üstelik uydu alıcı da hediye! Bireysel kurulum ücretsiz, aktivasyon 30 TL'dir.


Kurulum:
Bireysel kurulum ücretsiz, aktivasyon bedeli 30 TL'dir. Belediye merkezi dışındaki kurulumlar için yol bedeli yetkili teknik servisimizce kurulum sırasında alınır.

Uydu Alıcı:
Digiturk uydu alıcısı 24 aylık taahhüt süresi sonunda uydu alıcı üyenin mülkiyetine geçer. Bu uydu alıcı ile sadece Digiturk eutelsat paketleri izlenebilir. Uydu alıcının interaktif özelliği yoktur.

Detaylar:
Digiturk Paketlerinde %50 indirim kampanyasından yararlanabilmesi için engellinin aşağıdaki belgelerden biri ile durumu belgelemesi gerekmektedir:
- T.C. özürlüler idaresi başkanlığınca verilen özürlü kimliği
- Devlet hastanesinden verilen ve oran belirten maluliyet kartı
- Devlet hastanesinden verilen en az 5 imzalı heyet sağlık raporu
- Nüfus cüzdanlarına işlenmiş ve engelli oranı yüzde 40 ve üzerinde olanların nüfus cüzdan fotokopileri
- Emekli Sandığı Serbest Seyahat Kartı ( Gazi Tanıtım Kartı, Şehit Ailesi Ücretsiz Seyehat Kartı, Vazife Malulü Ailesi Ücretsiz Seyehat Kartı)


SSS
Kurulum için aktivasyon ödeyecek miyim?
- Kurulum ücretsizdir. 20 TL aktivasyon ücreti üyeye aittir.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
 
 
 
Copyright © DIGITURK