Giriş engelleri kaldırma

9 Kasım 2012 Cuma
Giriş engelleri kaldırma
BusinessCom sonuna doğrudan müşterilere çeşitli hizmetler sunmaktadır. Ancak, zaman zaman kendi müşterilerine internet erişimi ve / veya iş bağlantısı sunmak için kendi özel hizmet barındırmak isteyenler vardır. Bunun nedenleri çeşitlidir ve şunları içerir:

Kendi IT personeli tarafından kendi siteleri için güvenlik, kontrol ve yönetim.
Belki de uzak siteleri, ya da daha büyük taşıyıcılar, ya standart ticari hizmetin bir parçası olmayan bu tür örgü desteği gibi özellikleri de küçük anten ve iletim cihazları desteklemek için standart ticari hizmetler dışında bir hizmet, teslim.
Organizasyonlar çalıştırmak ve işletmek kendi ticari VSAT hizmeti ve BusinessCom ticari hizmetleri onu izole etmek isteyebilirsiniz - belki de bir katma değer sunan kendisi için belirli bir pazar hedef.
Yeni bir VSAT hizmeti başlatma yıldırıcı bir ilişki olabilir. Farklı Tier 1 İnternet sağlayıcıları ile yüksek hızda yedekli omurga bağlantısı için hususlar vardır. Çok büyük antenler ve vericiler gibi gereksiz bileşenleri, yedek güç ve destek personeli - tüm pahalı yer istasyonu ekipmanları bulunmaktadır. Müşterilerin çoğu değilse Bu sorunlar, özel ağlar yerine uygulamak için pahalı ve çok gerçekçi yapabilir. Uzay bölümü varolan ticari hizmetleri sonucu olarak uydu sağlayıcıları ve hacim indirimler ile olan ilişkisi olmayan, özellikle pahalıdır. On-site personel görevleri, sistem yönetmek ve izlemek için gerekli olduğunu yer istasyonu antenleri kapalı süpürme kar, arızalı bileşenler yerine gelen aralığı.



Azı mali harcama
IDirect sistemi bir istemci Host Ağ Operatörü (HNO) tüm başlangıç ​​masrafa yol açmadan bir VNO (Sanal Ağ Operatörü) ayarlayabilirsiniz böyle modüler bir biçimde tasarlanmıştır. Bir müşteri VNO tamamen HNO ağ (s) izole edilir, kendi özel ağ çalıştırmak için HNO en iDirect Hub bir ya da daha çok yuva için bir lisans VNO ve hat kartları satın alabilir. Istemci mevcut altyapı yararlanır beri bunun için mali harcama çok daha azdır.

Çoğu durumda, HNO göbek gayrimenkul ve ışınlama altyapı kullanılabilir hale getirmenin yanı sıra, VNO için uzay bölümü (uydu kapasite) sağlar. BusinessCom çeşitli uygulamalar için VNOs dağıtır. Bazı durumlarda müşteri özel ve uzaktan eğitim için iDirect kendi teknisyenleri gönderdikten sonra kendi VNO yönetebilir ve müşteri kapsamı dışında olabilir teknik uzmanlık kazanmak zorunda değildir böylece diğer durumlarda, BusinessCom VNO yönetimi hizmetleri sağlayacak birincil iş modeli.

IDirect tarafından sağlanan yapılandırma araçlarını kullanarak, BusinessCom onlara gibi taşıyıcı boyutları, donanım boyutları, hizmet kalitesi (oversubscription oranları), trafik türü gibi kriterlere göre belirli bir hizmet sunmak için ne kadar ihtiyacım kapasitesini belirlemek yardımcı VNO potansiyel müşteri ile çalışacaktır (ses, video, veri) ve bütçe.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
 
 
 
Copyright © DIGITURK