BusinessCom

9 Kasım 2012 Cuma


BusinessCom pazar segmentleri çok sayıda genelinde tüm büyüklükteki kuruluşlar için en yenilikçi ve teknolojik açıdan gelişmiş uydu ağ çözümleri sunar.



Sizin için doğru çözüm
Kuruluşunuzda çalışan ne olursa olsun çevre, dünyanın neresinde olursa olsun sizin için ne ve ne kadar uzak olursa olsun, BusinessCom işinizi düzgün ve verimli çalışmasını sağlamak için gerekli iletişim altyapısı ile size sağlayabilir.

Cins sağlayıcılarının iyi ile ortaklık içinde çalışarak BusinessCom her geçen gün küresel bağlantı gereksinim duyan kuruluşlar için bir prim uydu hizmeti sunmaktadır. Balık parmak anlaşılması ve günümüz teknolojileri sunma Bizim yeteneği iş modelinin özünde yer ve bizim teknik ve müşteri hizmetleri sektöründe en iyilerinden biri olarak kabul ediliyor. Biz, esnek, ölçeklenebilir ve güvenli olup, bugüne kadar değişen iş ortamında günümüzün talepleri karşılayan bir sanat uydu ağı bir devlet, tasarlamak, uygulamak ve sürdürmek olacaktır.



Müşteri # 1 mi
BusinessCom anda her zaman biz onlara sahip olmak istiyorum ne müşteri ne gerektirir yönelik hazırlanmıştır ve değil mi her şeyi sağlamak misyonumuz olmuştur; dinleme bizim şirket kültürü ve ahlakı ayrılmaz bir parçasıdır. Müşterilerimize en iyi hizmet seviyesini veren emin olmak için tek yolu doğru soruları sorarak ve cevaplar cevapları bazı durumlarda ne kadar acı olabilir olursa olsun dinlemektir.



Sadece başka bir tedarikçi
BusinessCom müşterilerimiz ile çok yakın çalışır ve onların iş bir uzantısı değil, sadece başka bir tedarikçisi olarak görülebilir istiyorum. Aslında, biz bir çok kişisel düzeyde iş yapmak ve destek hizmeti 24x7x365 kullanılabilir gibi BusinessCom ile her zaman başka bir insan için konuşmak olacak olmasıdır. Bu, herhangi bir sorunları günlük rutinleri üzerinde en az etkiye sahip hızlı sürede çözümlenir sağlar.

BusinessCom neredeyse on yıldır uydu hizmetleri teslim olmuştur ve çünkü bizim şirket kültürü bizim oranı inanılmaz küçük ve müşteri tabanı sürekli bağlılığını örgütleri bizim çalışma şeklini seviyorum ve onların iş etkileşim gerçeği bir kanıtıdır yayık. Biz en son teknolojiyi kullanarak C ve Ku-bant genelinde uydu hizmetleri uygulamak ve sürekli önde müşterilerimize her zaman onlar kadar seçmeliyim yeni uydu uygulamaları yükseltmek için bir seçenek var, böylece rekabet tutmak için çalışıyoruz.



Pazar bölümlendirme
BusinessCom iş geniş bir yelpazede bu kesim hizmetleri sunar ve müşterilerimiz gibi birçok pazar segmentleri gelen kurumsal, hükümet ve askeri , ISS , mobil operatörler , VoIP tedarikçi , VNO ve video konferans .

0 yorum:

Yorum Gönder

 
 
 
 
Copyright © DIGITURK